Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí řízky | 4 ks |
kysané zelí | 500 g |
smetana ke šlehání | 2 ks |
schwarzwaldská šunka | 100 g |
velká cibule | 1 ks |
drcený kmín | 1 lžička |
mletá sladká paprika | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř |
Postup: Jablka oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jadřinec a nakrájíme na osminky. Do pánve... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu omyjeme a uvaříme vcelku doměkka. Vychladlou oloupeme,... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme pod tekoucí studenou vodou od slizu, případně šupin (ostrým... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido rozpůlíme, lžící vydlabeme semena a nakrájíme na malé kostičky -... zobrazit recept
Postup: V hrnci rozpustíme 1 lžíci tuku a vody a přidáme med. Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...